Aktueller Hinweis

An der KIT-Fakultät für Architektur finden – wie am gesamten KIT – bis vorerst 20. April 2020 keine öffentlichen Veranstaltungen statt. Da sich diese Frist noch verlängern kann, sind die in unserem Veranstaltungskalender aufgeführten Veranstaltungen und Termine nur unter Vorbehalt. Über Absagen und Terminverschiebungen fakultätsinterner Veranstaltungen informieren wir Sie hier. Bei externen Veranstaltungen wenden Sie sich bitte direkt an den Veranstalter.

PERCE[V]ER BRAGA – Infotermin zur Exkursion des FG Stadt und Wohnen
16.01.2020, 18:00 - 19:00
Fachgebiet Stadt und Wohnen
Englerstr. 11
Geb. 11.40
Raum G009 (Galerie)

In Portuguese, “Perceber” means to understand while “ver” means to see. PERCE[V]ER workshop addresses the experience of seeing and understanding as a symbiotic process. The goal of this workshop is to create a graphical representation of the city of Braga based on our own in situ experience. The workshop begins with a theoretical background about reading and identifying key components of the city, then it proceeds by taking over the streets, testing different „tools“ like walkshops, mappings and performing public-space-exercises, the participants will be able to decode the city as in an immersive experience while receiving input from experts.

INFO DATE: Do, 16.01. 18:00 Uhr
EXCURSION: So. 01.03. - Mi. 04.03.

E-Mail:frank metzgerZhs5∂kit edu